Vinn en resa till Skottland

Nu har du chansen att vinna en resa till underbara Skottland. Hur skulle det vara att utforska högländerna och Loch Ness, Edinburgh, Loch Lomond och Glasgow?

Det ingår också flyg tur och retur, hotellnätter, bilhyra och lite annat smått och gott.

Det är Rabbies som anordnar den guidade tvådagarsturen i högländerna och hotellen är bland annat Loch Lomond Arms hotell och Hotel Du Vin i Glasgow. Jag har bott på det senare och kan intyga att det var A.M.A.Z.I.N.G. (Förresten… det hände en fruktansvärt pinsam sak på det hotellet. Mitt livs mest pinsamma ögonblick.. Mer tänker jag inte berätta här, rodnar redan, men jag vågar nog berätta det i mitt nästa nyhetsbrev… Detta är inget clickbait men jag lovar, du vill inte missa det. Anmäl dig till mitt nyhetsbrev här. Förutom gömma-sig-bakom-en-kudde-pisamma-bekännelser förkommer också giveaways, roliga tävlingar och bakom kulissernamaterial. Massa kul VIP-komplement till bloggen helt enkelt.)

Dunnottar Castle i Skottland

Dunnottar Castle i solsken

Tävlingen anordnas av skotska turistbyrån och du hittar den här.  Den är öppen fram till april 2018.

Driv din egen bokhandel på semestern i Skottland

Mina favoriter i Edinburgh

Dunnottar Castle, Skottlands häftigaste slott

 

Share

You may also like...