Tips på bröllopspresenter och andra presenter till Skottlandsälskaren

I samarbete med presenter.se. Då och då får jag mail med frågor om tips på upplevelser och presenter för skottlandsälskaren och inte sällan rör det sig om tips på bröllopspresenter. Skottland är ju bröllopens förlovade land och väldigt populärt både att gifta sig i och åka på bröllopsresa till. Och kan man inte det får man ta det nästa bästa, att önska sig skottlandrelaterade presenter… Själv kan jag tycka att upplevelser är en utmärkt present. Särskilt om man gör det tillsammans. Det är roligare både för den som får och den som ger presenten och brukar ofta bli ett minne för livet. Men det kan vara lite svårt att ge personliga tips på presenter eftersom att det är så individuellt så därför är det perfekt med sajter som presenter.se och dess systersite gifts.co.uk som tillsammans har presenter och upplevelser i både Sverige och Skottland och har så många förslag på vad man ge oavsett intresse, anledning och tillfälle. Och nu har jag sökt igenom sajten med ljus och lykta. Klassiska bröllopspresenter hittar du här! Och nedan har jag valt ut presenter specifika för skottlandsälskaren.

Handgjort whiskyset med gravyr. Med personlig gravyr blir det här setet en perfekt bröllopsdagspresent till whiskyälskaren.

Tips på bröllopspresenter

Whiskyprovning i Sverige. Kan man inte ta sig till whiskylandet får man ta whiskyn till hemlandet. Klockren present för Skottlandsälskaren eller whiskyfinsmakaren. Provningarna finns på flera ställen runt om i landet.

Nessie-tekula. Ett budgettips som garanterat kommer få mottagaren att le är den här tekulan i form av den sötaste av Loch Ness-odjur. Trivs utmärkt i (te)vatten och förgyller vilket afternoontea som helst:) Finns också som slevar.

Kärlekslås. Mottagaren kan sen som traditionen bjuder åka till Skottland och låsa fast låset på den här bron.:)

Tips på bröllopspresenter – ett kärlekslås att ta med på nästa skottlandsresa (kanske bröllopsresan?) och låsa fast på en bro som traditionen bjuder.

Paraplyer: Som en liten blinkning till Skottlands väder skulle det vara kul med ett lite annorlunda paraply. Vad sägs om ett med 16 personliga foton (kanske från senaste skottlandsresan) , ett “fint väder”paraply eller golfklubbsparaply.

 

 

Share

You may also like...