Tillbaka i Skottland — Back in Scotland

Nu är vi tillbaka på skotsk mark igen sen några dagar tillbaka. Fredag och Lördag var vi i Livingston och igår i Edinburgh. Har ganska många bilder så inlägg från dessa ställen kommer framöver. 
Har ändrat om lite i kategorierna här på bloggen idag, då det hade strulat till sig, så nu ska det förrhoppningsvis vara lättare att hitta det man söker. Om ni stöter på problem med nåt här på bloggen vore jag jättetacksam om ni sa till så jag kan ändra det och göra det mer användarvänligt. 
Nedan är några bilder från i morse när jag var ute med hunden. Stötte på dessa nyfikna får och hunden och fåren bekantade sig lite med varann. Men sekunden senare hade hunden krupit in i hagen och jagade fåren… och jag efter och jagar hunden… fick tag i hunden och plötsligt var det fåren som jagade oss…. Hade ju varit kul om det hade hamnat på bild kan jag tänka mig… :))

English: I Have changed the categories in the blog so it should be easier to find subjects and navigate in the blog now. If you have any problem reading or navigating in my blog i would be very grateful if you let me know so i can fix it, Thanks. 
Below, some pics from my morning walk with my dog. Seconds later the dog is chasing the sheep in the field and I’m chasing the dog… What a sight it must have been… 🙂

You may also like...