Tea Room i Skottland /// Tea Room in Scotland

old,postoffice,tearoom,aberdeenshire,scotland

Jag älskar mysiga tea rooms och häromdagen hittade jag till ett nytt som jag inte varit till förrut. Vi åkte längs en liten byväg ute på landet och hamnade vid Old Post Office Tea Room i byn Chapel of Gairoch. Som namnet antyder antar jag att det en gång var byns postkontor men nu har det tjänat som tea room i några år. Kameran hade jag såklart glömt hemma så mobilen fick duga:) — Cosy Tea Room in Chapel of Gairoch

Picture

På baksidan fanns en liten trädgård och eftersom solen flödade (som vanligt i Skottland hehe) så satt vi ute.

Picture

De här blommorna växte i trädgården och jag tycke de var så fina. Har dock i vanlig ordning ingen aning om vad det heter… Några förslag?

Share

You may also like...