Tea for you! 

Förra veckan skrev jag ju om det nya ljungteet jag provat, och vet ni vad? Nu har ni chansen att prova det också! De snälla människorna på Edinburgh Tea and Coffee Company har skickat ett hel hög med te till er. Ja, de skickade det till mig, men jag ska skicka det vidare till er. (Hm… kan ju bli lite dyrt med portot för mig men men… vad gör man inte för sina läsare hehe)
Så om ni är sugna på att prova detta skotska ljungte är det bara att lämna en kommentar under det här inlägget så väljer jag ut fem stycken som får hem ett paket. Det enda jag vill att ni ska göra är att när ni väl provat teet så kan ni väl lämna en till kommentar och berätta vad ni tyckte om det? 
Det kommer fler såna här te giveaways eftersom de som sagt sände en hel hög, men jag tycker det blir roligare om vi delar upp det lite, så tar vi en till giveaway senare. 

English: Remember my post about tea the other week? Edinburgh Tea and Coffee Company want to give all of you the chance to try it, so they sent me a big box of tea! How great:) All you need to do is leave a comment and than I will choose five readers that will get a box of tea for free. All I want you to do is, once you tried it, come back here and tell me what you thought.  
There will be more of these Heather tea giveaways later, but I think its more fun if we have a few giveaways instead of just one.

You may also like...