Tävling vinn en resa till Skottland , en vecka av det bästa Skottland har att erbjuda

Tävling vinn en resa till Skottland :

Just nu har skotska turistbyrån en tävling där man kan vinna en resa hit till Skottland. Priset består av flygbiljetter, hotell och aktiviteter. Så här skriver de (fritt översatt) på hemsidan:

Vi har den ultimata skotska resan för dig :

• 7 nätter i tre prisbelönta lyxhotell. Waldorf Astoria Edinburgh, Culloden House i Inverness och Treetops i Fort William.

• Möjligheten att lära dig skotsk dans.  Strip the Willow och Dashing White Sergeant lärs ut vid en exklusiv Ceilidh i Edinburgh. Där du är VIP…

• Returresa med flyg till Skottland för två.

• Hyrbil för att utforska vårt vackra land med Europcar.

• En privat whiskyprovning på det unika Scotch Whisky Experience.

• 2 pass till Historic Scotland och National Trust for Scotlands slott och monument.

Det låter ju inte dumt. Jag skulle inte ha nåt emot nåt av det. Hotellen har jag hört talas om men aldrig bott på. Whisky Experience som ligger just nedanför Edinburghs slott har jag varit till. Men inte på en privat whiskyprovning. Och två pass till Historic Scotland och National Trust for Scotland är ju jättebra. För då kan man ta sin hyrbil och försöka besöka så många slott som möjligt på sina sju dagar. Det blir nämligen ganska dyrt om man ska betala inträde på varje slott man vill besöka. Och särskilt om man vill hinna med så många som möjligt på begränsad tid. Hyrbil är ju också i stort sett ett måste. Många av sevärdheterna ligger ju lite avsides. Så då är det bra med friheten som en bil ger. På sju dagar hinner man dessutom se mycket av Skottland eftersom att det är så pass litet. Man hinner till alla vädersträck skulle jag säga. Från Skye på västkusten till Edinburgh på östkusten. Och från Orkney i norr till Borders i söder.

Vore ju jätteroligt om någon av dem som läser här vinner! I så fall måste ni hojta till och berätta:)

 

Update: Som flera av er har märkt verkar det vara ett problem i själva tävlingsformuläret. Några av er har haft problem med att skriva i postnummer. Jag har själv provat och för mig funkade det, men det verkar vara lite hit and miss om det funkar eller inte. Så jag kontaktade dem och de svarade att de just har fått upp sin nya hemsida och har lite problem nu i början innan allt fallit på plats. De säger att de jobbar på det och ska höra av sig när problemet är löst…  Så trist.. :/

 

tävling vinn en resa till skottland,

Foto: Turasg.com

                Tävling vinn en resa till Skottland

Share

You may also like...