Svenska eller engelska? — Swedish or English?

Jag ser på min statistik att ca 30 procent av mina läsare kommer från andra länder än Sverige men eftersom att jag är osäker på om de 30 procenten utgörs av svenskar i utlandet eller beökare som läser den engelska versionen av mina blogginlägg så skulle jag uppskatta jättemycket om ni ville svara på frågan till höger om vilket språk ni läser min blogg på . (Oj vilken lång mening det där blev… ) Då får jag lite underlag att gå på så jag vet vad jag ska lägga krut på så att säga…
Tack så jättemycket för hjälpen!

English: According to my stats, 30 percent of my readers comes from other countries than Sweden. I’m not sure if that means that these 30 percent are swedes in other countries or people reading the English version of my blog posts. To find out i’ve set up a poll question to the right, and would appreciate it a lot if you would like to answer that question for me. That way i can find out how to make my blog better. Thank you so much!

You may also like...