Skräddarsydda guidade turer i Skottland

Har fått flera frågor på slutet om tips på guidade turer i Skottland. Många åker buss från Sverige men om man hellre flyger är det en bra ide att ta en guidad tur på plats i Skottland. 
Jag har gjort lite efterforskningar, och sist jag var i Edinburgh träffade jag Helen Fraser. Hon har slutat sitt gamla jobb och startat ett litet företag, Afternoon Tea Tours, som  specialiserat sig på personliga skräddarsydda guidade turer i Skottland. Hon har också vunnit Scottish Thislte Awards (skottlandsturismens Oscars
Hon har flera turer som tex slottstur, Edinburghtur, Outlandertur, Whiskytur osv, (eller varför inte den här turen haha) men man kan välja och vraka fritt för att få den bästa upplevelsen för sig själv. Man för en emaildialog med Helen innan resan och hon skräddarsyr den bästa upplevelsen för sina gäster. 
Blev riktigt inspirerad av Helen och har inget emot att lyfta fram trevliga och kompetenta företagare som hon i bloggen:)

Picture

Helen, till höger, med två gäster

Man kan bli upphämtad på valfri plats (flygplats, hotell etc) av Helen i sin Chrysler, och sen har man både guide och chaufför vilket är ett stressfritt och tidseffektivt sätt att uppleva Skottland på.
Perfekt för den som reser ensam, men också i grupp då man kan dela på priset.
Helen tar dig till de gömda pärlorna, (och de bästa afternoon teaställena!) både i Edinburgh och övriga landet som annars med stor sannolikhet  skulle ha missats. (Litegrann som Scottish Moments hehe, fast in real life!)

                                                              I samarbete med Afternoon Tea Tours

Picture

På slottstur Foton Helen Fraser

Share

You may also like...