Skottlandsresor , Era resor till och upplevelser i Skottland

Skottlandsresor

Flera av mina bloggvänner har skrivit bra inlägg om Skottland i sina arkiv. Jag tog och gjorde en djupdykning och fann massor av fina, roliga och informativa inlägg med skotsk anknytning. Klicka på länkarna och klicka er sen gärna vidare till fler inlägg om Skottland i deras arkiv.

skottlandsresor,

Westievalp. Foto: ohiowestie

bara brittiskt har skrivit om den skotska hundrasen Westies. En hundras jag har tänkt skriva om. Men sen hittade jag Charlottas inlägg om den här isbjörnsgulliga rasen så in och läs där i stället:)

Veikens  dröm gick i uppfyllesle förra året när hon äntligen fick se Edinburgh Tattoo live. Denna världskända uppvisning av dans och annat från världens alla hörn lämnar ingen oberörd.

Ditte skriver i sitt inlägg Slottsfru för en dag om sitt besök på Dunrobins slott med falkeneringsuppvisning. Hon reste med Lena i Wales som reseledare!

Lena i Wales är som sagt reseledare och skriver ofta om resor till Skottland. I detta inlägg finns också mer information och en sång om massakern i Glencoe på 1600 talet där 38 människor miste livet.

Aktiva Dagar var till Skottland med familjen i somras. I detta inlägg besöker de destillerierna på Islay och visar vackra bilder från denna karga ö.

Lotta… visar att regnigt väder inte behöver betyda sura miner! Jag vet inte om ni följer Lottas blogg men sen hon var här 2014 så har hennes dotter tyvärr drabbats av cancer och det är med gråten i halsen man läser om deras kamp. Men det mest anmärkningsvärda är hur de tar vara på varje minut när de mår bättre och man är alltid konstigt nog stärkt efter att ha läst hennes inlägg.

Sofija berättar om hur hon efter 15 år gjorde om och gjorde rätt på en resa i Skottland.

Freedomtravel har inte varit till Skottland, men väl till Färöarna. En ögrupp jag aldrig besökt men som står högt på önskelistan!

Och så är det några stycken som i skrivandets stund planerar skottlandsresor :

Matts Torebring är rådvill om det blir Skottland eller ej. In och rösta på Skottland:)

Elin Ceasar är superpeppad på att resa hit i sommar med sin kompis och håller till och med på att lära sig gäliska! Hur coolt!

GlobetrotterElisa planerar också en framtida resa till Skottland och under tiden reser hon runt på massa andra härliga äventyr,

 

Om du har något skottlandsrelaterat som du vill att jag ska lägga till i listan, lämna en kommentar så uppdaterar jag eftersom.

Skottlandsresor,

Edinburgh Tattoo. Foto: flickr creative commons

Skottlandsresor

 

 

Share

You may also like...