Scotland on a budget – tips

Fick en kommentar för ett tag sen från en läsare som gärna ville besöka Skottland men inte hade råd och det gav ,mig iden att tipsa om hur man kan resa till och i Skottland även om man inte har så mycket pengar. I kategorin Tips, som redan finns i kategorilistan, tänkte jag därför skriva lite om hur man kan uppleva Skottland på en tight budget. Och mitt första tips är Megabus. Megabus har linjer från London till Glasgow, Edinburgh, Perth, Dundee, Aberdeen och Inverness. Så man tar sig till och mellan alla de större städerna med dem. Om man bokar rätt avgång så kan man få en biljett för så lite som ett pund. En kompis åkte hela vägen från London till Aberdeen för ett enda pund. Så det är ett förslag om man vill uppleva Skottland även om man inte har så mycket pengar. 
Om ni har några budgettips när det gäller att resa i Skottland eller resor rent generellt vore det jätteroligt om ni ville dela med er av dem i kommentarsfältet, så kanske jag skriver ett inlägg om ditt förslag senare. 

English: Try Megabus för dirt cheap tickets between London and all larger cities in Scotland. My friend traveled between Aberdeen and London for £1. Great if you want to experience Scotland while on a budget. Please share if you have a good budget tip when it comes to travelling. 

Picture

Det går att uppleva Skottland även om man inte har så mycket pengar. —There is ways to experience Scotland even if you don’t have that much money.

Share

You may also like...