Nytt på resfronten

Nu kommer det snart bli ännu lättare att ta sig från Skandinavien till Skottland. SAS ska nämligen från och med i vår börja flyga direkt till Edinburgh från både Köpenhamn, Oslo och Stockholm. Skotska turistbyrån är excalterad och hoppas på ännu fler besökande skandinaver. Får se om det blir till att prova någon av de nya rutterna nästa gång det är dags för sverigebesök. 

Edinburgh har blivit krönt som en av världens 25 bästa städer att bo på hotell i. Det är Adoga som har sammanställt den prestigefulla listan efter att ha frågat gäster om deras upplevelser efter hotellvistelsen. Edinburgh hamnade på plats 18 av 25 och blev den enda representanten för UK. 

Blir du också förvirrad över när det egentligen är  bäst att boka flyg, långt iförväg eller i sista minuten, för att få bästa pris? Cheapair.com har nu kommit fram till att den ultimata tiden att boka en flygresa för att få bästa pris är 54 dagar innan avfärd. 

Sist men inte minst så har Inverlochy Castles restaurant blivit utnämnd till nummer 49 av världens 101 bästa hotellrestauranger. Inverlochys restaurant har i flera omgångar varit med i Michellinguiden och är ett ställe där kändisar gärna håller till. Tog en titt på menyn och afternoon tea kostar 25 pund och trerättersmiddag ca 70. 

Share

You may also like...