Sök Loch Ness monstret Nessie med Google Maps/ Google Street View

Nessie …

Nessie

Vi kan alla pusta ut! Hon har återigen setts till! Efter åtta månaders frånvaro dök hon upp som om ingenting har hänt. Det är förstås Nessie jag pratar om! Från augusti förra året till april i år var det ingen som rapporterade att de sett till det skygga odjuret. Men så i april började rapporterna komma in igen och alla Nessiefans kunde dra en lättnadens suck. På den här sidan finns alla rapporter om folk som sett Nessie 🙂 Notera till exempel att det var två stycken som såg henne den 21a augusti 2016 men att det också var den sista gången hon syntes till på 8 månader. Hittills i år har det varit tre tillfällen då hon ska ha synts till 😉

Vill du själv spana efter Nessie utan att behöva röra dig ur fläcken finns det två sätt. Antingenkan du spana ovan vattnet via den här webkameran. (Fåren du kan se i hagen bredvid sjön heter Leila och Pi) Vill du hellre spana under vatten kan man använda Google Street View! Googleteamet har nämligen tillbringat flera dagar i sjöns mörka djup för att fotografera och det har nu resulterat i att man kan gå ner i vattendjupet via sin dator och söka av kvadratcentimeter för kvadratcentimeter av den legendariska sjön i hopp om jaktlycka.
Prova här. När jag provar ser jag ju tydligt nåt som sticker upp ur sjön till vänster om kyrkan. Det måste var googleteamet som satt dit det för att vara roliga eller? Eller är det en stubbe eller liknande? För självaste Nessie kan det väl inte vara… ? 🙂 Konstigt!!

Mer spännande nyheter från Skottland hittar du löpande här. 

Share

You may also like...