Minikilt — Mini kilt

Hur sött är det inte med minikiltar? Den här hittade jag i en secondhandaffär på vår resa och var bara tvungen att köpa den. Har inget barn i rätt storlek i min närhet så det fanns liksom ingen anledninig att köpa den men jag kunde bara inte låta bli… En äkta James Pringle kilt, helt i ull, med läderdetaljer. I nyskick. Ja ni förstår ju att den inte kunde få hänga kvar i affären, även om jag fick lite svårt att förklara för S varför jag köpt den…. Har dock fått “stränga” order om att rensa ut överföldiga “fynd” så jag antar att jag måste ta tag i det snart… 
Gillar ni secondhand och vintage? Har ni gjort några fynd?

English: Found this super cute kilt in a second hand shop the other week. I have absolutely no use for it but could not not buy it… Do you like second hand and vintage? 

You may also like...