Livingston och Macdonald Houston House

Det var inte bara vi som firade bröllopsdag i helgen. Även vänner till oss firade och de hade bjudit in till fest på Houstoun House i Livingston. Det var en underbar miljö att ha en fest på då slottet har anor från medeltiden. Låga vita byggnader runtom slottet ger slottsgården en mysig känsla. Det finns en ganska stor simbassäng i en av de lägre byggnaderna och i själva slottet finns ett valv som nu är bar och har vitkalkade rundade väggar och tak och extremt tjocka stenväggar med små fönster. Känns väldigt medeltida. Tennisbana och stor golfbana finns precis runt knuten bakom slottet. 
Hotelrummen var stora och luftiga med skotsk känsla men vi sov inte så jättebra tyvärr då en hotellgäst bestämde sig för att skälla ut en annan hotellgäst precis utanför vår dörr mitt i natten… Jaja, man kan inte styra allt 🙂
Livingston ligger mellan Glasgow och Edinburgh och har ett stort shoppingcenter med massor av märkesoutlets. Ett hett tips om du kommer till Skottland och vill shoppa. 

English: We celebrated our friends 25th wedding anniversary this weekend at Houstoun Hotel in Livingston. Parts of the castle dates from medieval times and it was a very nice setting for the party. Livingston has a big shopping center with loads of outlets. 

You may also like...