Hunden Paddington; Gåtan får sin lösning

Fortsättning på förra inläggetMed lite detektivarbete och genom att spåra microchippet i örat kom man fram till att hundens namn var Kai och att han verkar ha bytt ägare ett flertal gånger. Men sen slutade ledtrådarna.  Det var inte förrän nyss mysteriet fick sin förklaring. En kvinna erkände att hon hade sett hunden annonseras ut på Gumtree (motsvarande Blocket) och tagit tåget för att möta upp ägaren och hunden på tågstationen för att köpa hunden. Men när hon kom fram såg hunden inte ut som på bilden i annonsen. Den var mager och hade ögonproblem. Hon ville ta hunden på en promenad innan hon bestämde sig och mannen krävde då 150 pund som säkerhet. Kvinna gick iväg med hunden och ser då hur mannen snabbt försvinner i en bil.  Hon inser att hon inte vill ha hunden och ringer mannen  och säger att han får komma tillbaka och hämta hunden för hon har ett tåg att passa. Men när han inte dykt upp inom en kvart  binder kvinnan upp hunden, lämnar resväskan bredvid och hoppar på sitt tåg. 
Tack och lov uppmärksammade personalen på stationen hunden och kunde efter 1.5 timme kontakta ett hem för övergivna hundar. 
Kai uppges nu av flera tidningar drunkna i presenter i väntan på först operation och sedan förhoppningsvis ett nytt långvarigt hem. 

Share

You may also like...