Hotell eller bed and breakfast?

Föredrar du hotell eller bed and brekfast när du är ute och reser? Skottland är verkligen Bed and Breakfastens förlovade land. Det går liksom lite hand i hand med det Skottland för många står för; lantligt, charmigt och personligt. Jag gillar bed and breakfast men då ska de vara just det, lite orginella, annorlunda men ändå bekväma och fräscha. 
Men jag gillar också stora gamla “Country Hotels”  med röda heltäckningsmattor, bibliotek,  vindlande korridorer och tunga gardiner. De moderna kedjorna är ju inte det charmigaste som finns med de tjänar ju också sitt syfte. 

Hittade lite användbara länkar som jag samlat här, då jag fått en del frågor på slutet om just hotell och Bed and Breakfasts från er läsare som håller på att planera sommarens Skottlandsresa. 

Några av de bästa Hotellen i Skottland
Lista med bästa Bed and breakfast

Sen måste jag tipsa om detta. Om man anger sin emailadress får man del av handplockade lyxhotellerbjudanden till upp till 70 procents rabatt, (billigast på hela nätet lovar de) både i Skottland och övriga världen. Tog en snabbtitt på de skotska hotellen och de flesta erbjöd mellan 51 och 56 procent rabatt. Och i Stockholm får man 57 procents rabatt, i centrala New York 41 procent rabatt på boutiquehotell och i London kan man bo centralt på 5 stjärnigt hotell 54 procent billigare än normalt. Värt det om man ska ut och resa och vill spara en slant. 

                    Luib Hotel i Killin är ett mysigt och hemtrevligt hotell i bed and breakfaststil  som du inte kommer att vilja                               lämna i första taget. 
Share

You may also like...