Bröllopsmässa i Aberdeen, Skottland

 

bröllopsmässa, bröllop i skottland, gifta sig i skottland.

Vintageinspirerad monter.

I helgen som gick var det bröllopsmässa här i Aberdeen. Det var 10:e året i rad som Your Wedding Exhibition gick av stapeln på mässområdet AECC. Det var dock första gången jag var på en bröllopsmässa fastän det (samma dag som jag besökte mässan faktiskt) var 7 år sen det begavs sig för vår del:)

Det var den mest välbesökta årgången av mässan den här gången med tusentals besökare och över 200 utställare. Och det var en bred variation på utställarna också eller vad sägs om skönhetsingrepp och tandreglering, bantnings och träningsmontrar, resebyråer och doftljustillverkare blandat med mer traditionella bröllopsmontrar som hotell, slott och festanläggningar, cateringföretag, bröllopsklänningar och kiltar. Ni vet väl att det är kilt som gäller på brudgummen i 99 procent av fallen (helt ovetenskapligt räknat) när man gifter sig i Skottland!

bröllopsmässa, bröllop i skottland,

Bröllopsklänningar i massor.

Det var roligt att gå runt och bli inspirerad av alla fina montrar och företag och det var inte utan att man önskade att man hade ett bröllop att planera med så mycket fint, annorlunda och roligt man kan hitta på. Det får bli en rejäl 10års bröllopsdag istället tänker jag.. har ju tre år på mig att planera då!

Det här var en av de finaste montrarna! Älskar gamla folkabussar och dessa från Deeside Classic Campers var så fint fixade. Man kan hyra både för semester och till bröllop. Med en sån här folkabuss anländer man till bröllopet med stil, och jag kan tänka mig att det är ett populärt fotoobjekt också!

bröllopsmässa, bröllop i skottland,

Finaste folkabussen! 

Andra montrar jag gillade var tårtmontern med bl a en bröllopstårta i tre lager fast uppochnervänd, med den minsta tårtan underst. Ja ideer och nytänkade var det ingen brist på i de fantasifulla utställningsbåsen.Mässan hålls varje år så om du är i Skottland vid den här tiden nästa år och går i bröllopstankar missa då för allt i världen inte denna smältdegel av bröllops och festinspiration.

 

 

Share

You may also like...