Boktips; böcker om Skottland

Har kommit över några böcker nyligen som alla handlar om Skottland på ett eller annat sätt. OBS har inte läst dem ännu men om jag får tid någongång inom överskådlig framtid så ska jag skriva en riktig rescension av dem senare.
Den första är Svarthuset av Peter May som är en deckare som utspelar sig i Yttre Hebriderna. En populär bok som ligger på topplistorna och som många har läst och gillat. Eftersom att jag själv var på Yttre Hebriderna (Isle of Lewis och Harris) i våras och såg boken i varje liten affär så är jag extra nyfiken på denna bok. Här och här har jag skrivit om den resan.
Den andra boken är resehandboken Skottland och sist men inte minst Skottland- Bästa rundturerna. 
Har du läst någon av dessa eller kanske någon annan bra bok med skotsk anknyting?

Picture

Blackhouses eller s.k svarthus på Isle of Lewis
Share

You may also like...