Bilder från Edinburgh och Giveaway — Pics from Edinburgh and Giveaway

Jag blev kontaktad av jAlbum och de undrade om jag ville prova deras program för elektroniska foto- och videoalbum. De sa att de trodde det skulle passa mig eftersom att jag tar många foton och i bloggen lägger jag oftast bara upp max tre per inlägg. Särskilt när man är ute och reser blir det ju en hel del bilder som förblir oanvända så att säga. 
Så jag laddade ner programmet och det finns nu ett fotoalbum med skotska foton här på bloggen. I övre högra hörnet på sidan finns tabben “Fler bilder” Klicka där eller här och ta en titt på lite blandade bilder från Skottland, endel av dem från Edinburgh förra helgen som jag inte hunnit lägga upp i blogginlägg ännu. Har inte hunnit utforska alla detaljer i albumprogrammet än men hittills verkar det bra. Tycker ni det verkar som en bra ide? Att ha lite fler bilder här på bloggen än de som “får plats” i blogginläggen? Iså fall kan jag lägga upp fler album såsmåningom. Ska också skriva bildtexter till fotona vad det lider. 

Nu vill jAlbum ge bort en albumlicens till en av mina läsare. Det är den här varianten och har ett värde av drygt 250 kr. Det finns massor av olika funktioner i programmet så det är ett användbart verktyg om man har många bilder som man vill spara och organisera. 
Lämna en kommentar till detta inlägg innan onsdag kl 12 svensk tid så presenterar jag vinnaren efter det. 
Vore jättekul om ni ville vara med eftersom det här är den första tävlingen/giveaway jag har anordnat i bloggen. Tack på förhand! 

English: Check out the new feature on my blog. A photo album powered by jAlbum.net. It features photos from my trip to Edinburgh last weekend and other photos from Scotland. Click on the tab Fler bilder, top right corner and it takes you to the photos. 
jAlbum wants to give away a standard license to one of my readers. Leave a comment to this post before Wednesday lunchtime and I will chose one reader that will get the licence after that. The license is worth approx. £24. 
Thanks for taking part 🙂

Picture

Edinburgh Castle by night

Share

You may also like...