Away to Outer Hebrides

Yttre Hebriderna är en ögrupp utanför Skottlands västkust. Huvudön är uppdelad i två och den norra delen heter Isle of Lewis och den södra delen Harris. Sen finns ett flertal småöar också, många obebodda. Lewis har röstats fram som en av de bästa öarna i världen så nu ska jag iväg och se om det stämmer :). Vi ska nämlingen besöka Isle of Lewis och Isle of Harris i några dagar, och även om jag inte har besökt överdrivet många öar i mitt liv som jag kan jämföra med så ska det bli spännande. 
Hur internettäckningen är därborta vet jag inte så vi får se hur det blir med uppdateringar, men jag ska försöka ta många foton som jag kan visa sen. 

English: Going away to the Outer Hebrides  to visit Isle of Lewis, one of the best islands in the world…. 

Picture

Foto Wikmedia Commons

Share

You may also like...