And the winners are….

Vad roligt att så pass många är nyfikna på ljungteet! Vet att jag sa att fem stycken skulle få prova teet men jag har sån beslutsångest att det minsta jag fick ner det till var åtta. Så jag kommer att skicka te till åtta stycken istället för fem! Helst skulle jag vilja ge ett till alla. Klyschigt men sant:) Men kom i håg att det blir en exakt likadan te-giveaway snart igen så då hoppas jag att ni tar chansen på nytt! Ska vi säga att jag lägger upp nästa giveaway på fredag om en vecka? 
Okej, här kommer namnen på dem som får te denna gång:

Emma
Catarina D
Nina
Mattias 
Ett rött monogram
Pysselmoster
Maggan 
Tessen

Vinnarna har fått mail! (Om du finns med på listan men inte har fått mail, kontakta mig på se.skottland@gmail.com)

Tack till alla som deltagit och tack också såklart till Edinburgh Tea and Coffee Company!

English: The eight winners of the tea giveaway are contacted. (I know I said five winners for this first giveaway but I couldn’t choose , so had to go with eight:) There will be another giveaway, the same as this one, on Friday next week, so make sure you come back than! Thank you to Edinburgh Tea and Coffee Company that provides the tea for these giveaways!

You may also like...